Verbindingsonderzoek naar aanslagen met vuurwerkbommen in Maasmechelen en Brasschaat; verdachten geïdentificeerd

Link tussen aanslagen met vuurwerkbommen in Maasmechelen en Brasschaat, verdachten geïdentificeerd
In Maasmechelen en Brasschaat zijn meerdere aanslagen met vuurwerkbommen gepleegd. De politie heeft nu twee verdachten geïdentificeerd als mogelijke daders.

In de nacht van maandag 19 februari zijn er explosies geweest in de regio Maasmechelen. Er werden verschillende vuurwerkbommen afgestoken in een woning en twee autobanden. Er heeft geen enkel persoon letsel of schade geleden.

Twee dagen later, op woensdag 21 februari, werd er opnieuw een vuurwerkbom afgestoken op een parkeerplaats in Brasschaat. De bom veroorzaakte schade aan de gevels van de woningen in de buurt.

De politie heeft de verantwoordelijkheid voor de aanslagen genomen en heeft twee verdachten geïdentificeerd. Beide verdachten waren oorspronkelijk afkomstig uit Maasmechelen. Het gaat om twee mannen van 19 en 24 jaar oud.

De politie onderzoekt de aanslagen nog steeds en is op zoek naar meer informatie. Bovendien hebben ze bevestigd dat er geen link is met terrorisme.

De politie is blij met de vooruitgang van het onderzoek. Ze hopen dat de verdachten binnenkort gearresteerd zullen worden. Ze geloven dat ze voor deze aanslagen verantwoordelijk zijn.

Related Posts