Razzies Diep door het Stof na het Nomineren van Filmster (12) voor Slechtste Actrice

Razzies diep door het stof na nomineren filmster (12) voor slechtste actrice
Razzies – de prijs voor het slechtste van het jaar – heeft een opzienbarende nominatie gehad voor de slechtste actrice van 2020. Laatste week werd de Marokkaans-Franse actrice, Soufia Issami, genomineerd voor deze awards. Haar prestatie in de Franse komedie “De Geheime wereld van Soufia” werd genoemd als het slechtste van het jaar.

Issami zegt dat ze geschokt en gekwetst was door de nominatie. “Ik ben zo geschokt en gekwetst door de nominatie van de Razzies. Mijn inzet en harde werk om de beste prestatie af te leveren is niet bekroond. ”zei ze.

Issami was niet de enige die gekwetst was door de nominatie. Haar fans waren ook boos. “Dit is belachelijk. Soufia is een geweldige actrice die een geweldige prestatie heeft geleverd in deze film. Er was geen enkel bewijs dat haar prestatie slecht was. “zei een fan.

De Razzies heeft het bericht als een stille verontschuldiging vrijgegeven. Er werd gezegd dat de nominatie voor Issami “een kleine vergissing” was. Ze hebben ook gezegd dat ze haar excuses aanbieden aan Issami en haar fans voor het incident.

Hoewel de Razzies hebben toegegeven dat de nominatie een vergissing was, heeft de situatie de kritiek op de prijsuitreiking vergroot. Er wordt nu gezegd dat de prijzen alleen gebaseerd zijn op onderzoeken van specifieke websites en dat hun nominaties niet gebaseerd zijn op de prestaties van de acteurs.

Hoe dan ook, het is duidelijk dat Issami niet de slechtste actrice was en dat de nominatie een grote vergissing was. Hoewel de Razzies hebben gezegd dat ze hun excuses aanbieden aan Issami, zal ze misschien nooit de erkenning krijgen die ze verdient voor haar geweldige prestatie.

Related Posts