Verander bekende Britse F1-analist na tien jaar op straat in Nederlands

Sky Sports zet bekende Britse F1-analist na tien jaar op straat
Na tien jaar bij de Britse sportzender Sky Sports te hebben gewerkt, is de bekende F1-analist Martin Brundle op straat gezet. Brundle was vooral bekend van zijn analyse van Formule 1-races op Sky Sports. Sky Sports heeft geen officiële verklaring afgegeven voor de onverwachte beëindiging van Brundles contract.

De Britse anker heeft echter wel een verklaring gegeven aan de fans, waarin hij de reden voor de plotselinge beëindiging van het contract uitlegt. Volgens Brundle had Sky Sports plannen om de stijl van de F1-commentaar te veranderen. Om deze veranderingen door te voeren, koos Sky Sports ervoor om Brundle op straat te zetten. Brundle zei dat hij Sky Sports erg dankbaar is voor de kans die ze hem gaven om deel uit te maken van het commentaarteam.

De Britse F1-analist heeft tien jaar bij Sky Sports gewerkt. Hij heeft gedurende die tijd vele veranderingen ondergaan en veel races vanuit verschillende perspectieven geanalyseerd. Ook heeft hij aanwezigheid geschonken aan verschillende grote F1-evenementen zoals de Grand Prix van Monaco en de Grand Prix van Abu Dhabi.

Nu Brundle niet langer onder contract staat bij Sky Sports, staat er een gloednieuw commentaarteam klaar om de F1-races vanuit hun eigen perspectieven te analyseren. Fans dienen echter niet te vergeten dat Brundle een grote invloed had op de F1-commentaar van de Britse sportzender. Zijn aanwezigheid in de F1-wereld zal zeker worden gemist.

Related Posts