“Besiktas faalt in scoren tegen Trabzon, waardoor Fenerbahçe verder uitloopt”

"Besiktas faalt in scoren tegen Trabzon, waardoor Fenerbahçe verder uitloopt"

Besiktas faalt in scoren tegen Trabzon, waardoor Fenerbahçe verder uitloopt

Besiktas heeft zaterdagavond de kans gemist om dichterbij Fenerbahçe te komen in de Turkse Süper Lig. In een uitwedstrijd tegen Trabzonspor kwamen de club uit Istanbul niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel.

Besiktas gevaarlijker, maar geen goals

Besiktas kreeg in de eerste helft diverse kansen om op voorsprong te komen, maar de afronding liet te wensen over. Vooral tipsportambassadeur Atiba Hutchinson en Michy Batshuayi faalden in de afronding. Trabzonspor-doelman Uğurcan Çakır wist zijn doel schoon te houden dankzij enkele knappe reddingen.

Trabzon krijgt ook kansen, maar scoort niet

In de tweede helft was het spelbeeld gelijkwaardiger. Trabzonspor kwam er ook geregeld gevaarlijk uit, maar ook zij wisten het net niet te vinden. Een inzet van Anthony Nwakaeme werd gekeerd door Besiktas-keeper Ersin Destanoğlu en verdediger Víctor Ruiz haalde een schot van Serkan Asan van de lijn.

Fenerbahçe loopt verder uit

Door het gelijke spel blijft Besiktas op de tweede plek staan, maar komt het niet dichterbij koploper Fenerbahçe. De Gele Kanaries wonnen eerder op de dag met 2-1 van Gaziantep en vergrootten zo hun voorsprong op Besiktas tot zes punten.

Hashtags

#Besiktas #Trabzonspor #SüperLig #Fenerbahçe #voetbal #Turkije

Summary: Besiktas kon in de uitwedstrijd tegen Trabzonspor niet scoren, waardoor het niet dichterbij koploper Fenerbahçe kon komen en de achterstand juist vergroot werd. Het werd een doelpuntloos gelijkspel en de frustraties waren groot bij Besiktas, aangezien ze de beste kansen misten. Door dit resultaat blijft de achterstand van Besiktas op Fenerbahçe zes punten. #NEWS