“Van den Brom trots op succes van voormalige assistenten Slot en Jansen”
"Van den Brom trots op succes van voormalige assistenten Slot en Jansen"“Van den Brom trots op succes van voormalige assistenten Slot en Jansen”Van den Brom trots op succes van voormalige assistenten Slot en Jansen

John van den Brom, de voormalige hoofdcoach van AZ Alkmaar, heeft onlangs aangegeven trots te zijn op het succes van zijn voormalige assistenten Arne Slot en Pascal Jansen die AZ momenteel leiden.

Hoe het begon

Van den Brom begon zijn trainersloopbaan bij AGOVV Apeldoorn en leidde later FC Utrecht, RSC Anderlecht, Vitesse en AZ. Tijdens zijn periode bij AZ werden Slot en Jansen zijn assistenten. Onder leiding van het trio bereikte AZ de kwartfinales van de Europa League in 2018 en behaalde het in 2019 de tweede plaats in de Eredivisie.

Succesvolle opvolging

Nadat Van den Brom AZ in 2019 verliet om naar KRC Genk te gaan, namen Slot en Jansen het roer over. Sindsdien hebben ze een uitstekend seizoen achter de rug. AZ was voor de coronapauze in de race voor de landstitel en speelde in de Europa League tegen onder meer Manchester United en Napoli.
Bovendien heeft het duo verschillende spelers weten te verlengen en nieuwe talenten aangetrokken. De instroom van jonge spelers in de ploeg zorgt ervoor dat AZ nog jarenlang kan blijven groeien en succesvol kan blijven in de toekomst.

Van den Brom’s trots

Van den Brom gaf onlangs in een interview aan dat hij trots is op de manier waarop Slot en Jansen het hebben overgenomen en de ploeg hebben laten presteren. Hij beseft ook dat zijn voormalige assistenten het werk hebben voortgezet dat ze destijds samen zijn begonnen. Inmiddels is Van den Brom zelf aan de slag gegaan als trainer bij FC Utrecht.

Hashtags

#VanDenBrom #ArneSlot #PascalJansen #AZ #Eredivisie #Trainer #SuccesvolleOpvolging #Trots

Summary:
John van den Brom, voormalig coach van AZ Alkmaar, heeft laten weten trots te zijn op het succes van zijn voormalige assistenten Arne Slot en Pascal Jansen. Na het vertrek van Van den Brom nam het duo het roer over en behaalde de club grote successen. Van den Brom prijst de manier waarop ze het werk hebben voortgezet. AZ kan dus nog jarenlang groeien en succesvol zijn in de toekomst. #SPORT

Related Posts