Microsoft maakt versies van Bing en Edge met OpenAI-integratie bekend.

Microsoft kondigt versies Bing en Edge met OpenAI-integratie aan
Microsoft heeft kort geleden aangekondigd dat Bing en Edge nieuwe functies krijgen die zijn gebaseerd op OpenAI-technologie. OpenAI is een kunstmatige intelligentie-initiatief dat eigendom is van Microsoft. Deze functies, die alleen beschikbaar zijn in de Verenigde Staten, zijn bedoeld om zoekers te helpen bij het vinden van informatie op het web.

De functies die Microsoft heeft toegevoegd aan Bing en Edge, zijn onder meer autocomplete, waarbij gebruikers kunnen genieten van meer geavanceerde suggesties terwijl ze zoeken. Er zijn ook betere zoekresultaten beschikbaar, waarbij gebruikers relevante informatie kunnen vinden die relevant is voor hun zoekopdracht.

De OpenAI-technologie achter deze nieuwe functies maakt gebruik van machine learning en natural language processing om informatie uit het web te verzamelen en te analyseren. Het is ontworpen om de gebruikerservaring te verbeteren, door suggesties te bieden die in lijn zijn met de zoekopdracht en door informatie te vinden die relevant is voor de zoekopdracht.

De integratie van OpenAI-technologie in Bing en Edge is een belangrijk hulpmiddel voor gebruikers om betere zoekresultaten te krijgen en zo informatie te vinden die ze nodig hebben. Door deze functies kunnen gebruikers op een effectievere manier zoeken en krijgen ze betere informatie die relevant is voor hun zoekopdracht. Microsoft hoopt dat deze functies de zoekervaring voor gebruikers verder verbeteren.

Related Posts