Het Financial Fair Play van Chelsea aanpassen

‘Regels Financial Fair Play worden aangepast door waanzinnige uitgaven
Chelsea’
In Duitsland is regel 4 november 2016 besloten om het financiële voorschot te voorkomen voor een voormalige Chelsea-supporter. Het voormalige Chelsea-coach, José Mourinho, was verantwoordelijk voor een aanzienlijk aantal faaijes in het denken en doen van de Chelsea-supporters. Regels Financial Fair Play worden aangepast door waanzinnige uitgaven.

Onderstaande grafiek beschrijft de situatie van de Chelsea-supporters in Duitsland. Deze zijn in totaal met € 7,5 miljoen vertrokken en zijn zelfs voorzag van een schuld van € 18 miljoen aan regel 5 van de UEFA (Union Europeenne van football). Chelsea zou dit bedrag aan de UEFA moeten betalen. Chelsea heeft hiervoor € 3,2 miljoen bij de UEFA in handen.

Als Chelsea niet de schuld betalen, dreigt de UEFA een schuld van € 53 miljoen aan Chelsea. Chelsea kan dit bedrag aan de UEFA betaalden door het aanvragen te nemen aan de UEFA van € 145 miljoen. Chelsea heeft deze aanvragen gemaakt in het voorjaar van 2016. Hierdoor heeft Chelsea onmiddellijk een bedrag van € 145 miljoen aan de UEFA.

De Chelsea-supporters in Duitsland hebben nu verzocht om hun situatie in de VS te corrigeren. Ze zijn van mening dat Chelsea het bedrag aan de UEFA moet betalen, zodat de UEFA de faaijes van Mourinho en de Chelsea-supporters kan herstellen. Chelsea heeft hieruit gebleken dat het bedrag aan de UEFA aanzienlijk hoger is dan het bedrag aan de UEFA die Chelsea heeft betaald.

Chelsea heeft aangegeven dat het aandeel van het UEFA-coach-amt in het bedrag aan de UEFA hoger is dan het aandeel van het aandeel van José Mourinho in het bedrag aan de UEFA. Chelsea heeft aangegeven dat het bedrag aan de UEFA hoger is dan het bedrag aan de UEFA dat Chelsea heeft betaald. Chelsea heeft hieruit gebleken dat de Chelsea-supporters in Duitsland met het risico moeten werken. Chelsea zal het aandeel van het UEFA-coach-amt in het bedrag aan de UEFA moeten aftrekken.

Related Posts