Grootse prestaties: Wil mezelf verbeteren

Grandslamtitel meer of minder, daar ligt focus De Groot niet: ‘Wil mezelf
verbeteren’
De Nederlandse tennisser Richel de Groot heeft zichzelf ten doel gesteld om zichzelf te verbeteren in plaats van zich te concentreren op het verzamelen van Grand Slam titels. De 21-jarige de Groot is al jarenlang bezig met het verbeteren van haar spel en heeft sindsdien al goede prestaties laten zien in de WTA- en ITF-toernooien.

De Groot heeft aangegeven dat ze zichzelf meer wil uitdagen door technisch sterker te worden en meer ervaring op te doen in haar spel. Om dit te bereiken, zal zij zich concentreren op het verbeteren van haar service, returns, sliced backhand en het begrijpen van de tactiek van het spel. Naast technische verbeteringen, zal zij ook werken aan haar mentale spel door meer focus te leggen op het spel, door te leren de juiste keuzes te maken op het juiste moment.

De focus van De Groot is om zichzelf te verbeteren door hard te werken, dus het verzamelen van Grand Slam titels is geen prioriteit. Door te werken aan haar technische vaardigheden en mentale spel, is ze ervan overtuigd dat Grand Slam titels vanzelf komen als ze zichzelf blijft verbeteren.

De Groot heeft laten zien dat ze een harde werker is en dat ze het beste uit zichzelf wil halen. Als alle technische en mentale verbeteringen eenmaal zijn gemaakt, kunnen we verwachten dat De Groot een van de grote kanshebbers zal zijn om Grand Slam titels te winnen.

Related Posts