Dame Gaga begint met de opnames van ‘Joker: Folie à Deux’.

Lady Gaga is begonnen met de opnames van ‘Joker: Folie à Deux’
Lady Gaga heeft de opnames voor haar nieuwe film ‘Joker: Folie à Deux’ opgestart. De film is de tweede samenwerking tussen de populaire artiest en regisseur Todd Phillips.

De film is gebaseerd op het DC Comics-personage Joker, gespeeld door Joaquin Phoenix. Lady Gaga speelt de rol van een mysterieus personage dat verwikkeld is in een verhaal van liefde, geweld en verraad.

De film volgt de verhaallijn van de Joker-film uit 2019, maar gaat verder dan de originele film. Volgens Phillips gaat de film meer in op de psychologische aspecten van de Joker. Hij zei ook dat we meer zullen zien over de achtergrond van de Joker, waarom hij zo is geworden zoals hij is, en hoe hij tegen de wereld aankijkt.

De opnames van de film zijn begonnen op locaties in Los Angeles en New York. De film zal ook gedeeltelijk worden opgenomen in Londen. De opnames zullen naar verwachting enkele maanden duren.

Het is nog onduidelijk wanneer de film uitkomt. Volgens Phillips is het een “grote film”, dus we kunnen verwachten dat deze voor de bioscoop is bedoeld. We kunnen dus verwachten dat de film waarschijnlijk volgend jaar in de bioscopen zal verschijnen.

We kunnen dus niet wachten om te zien wat Lady Gaga en Todd Phillips in petto hebben met ‘Joker: Folie à Deux’. We zullen moeten afwachten tot er meer informatie over de film naar buiten komt.

Related Posts